Jeg blev tilmeldt det nye projekt på vej til arbejde, i samarbejde med min super søde sagsbehandler. Jeg var meget spændt på hvad det var, da jeg efterhånden havde prøvet lidt forskellige ting i samråd med kommunen, i diverse virksomhedspraktikker (arbejds-prøvning) for at se hvor mange timer jeg kunne komme op på. Jeg har gået hjemme i mange år og følt at jeg var en kastebold i systemet, og en sagde en ting til mig, om fleksjob, pension, en anden snakkede om ordinært job. Så jeg var mildest talt ret splittet i mit hoved.

Indtil jeg mødte min skønne ressourcekonsulent Nadia. Vi havde en god kemi fra starten af og fik snakkede om forskellige ting som rørte sig i mig ligefra personlige ting til det arbejdsmæssige (drømme og ønsker ). Vi havde i starten en ugentligt samtale da der var tid til det fordi jeg var en af de første klienter Nadia havde. Efter jeg har haft snakket meget med Nadia plus vi havde en god dialog og et godt samarbejde med min sagsbehandler, er jeg idag fuldtidsansat som vikar hos SOS vikar i Næstved hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg er træt på en naturlig måde. Efter en arbejdsdag. Det skal lige nævnes at jeg har en velbehandlet borderline diagnose. Som jeg stort set ikke mærker noget til mere. Selvfølgelig er der dage hvor jeg tænker mig ned under dynen. Dem har vi alle. Men jeg må indrømme takket være jeg fik tilbudt at være en del af det nye projekt i Næstved kommune fik jeg vendt mit tankemønster til at tænke positivt. Jeg kom glad ud på den anden side og i beskæftigelse igen.

Louise 36 år