Så er hjemmesiden for projektet ”På vej til arbejde” klar. Det har været en langvarig og lærerig proces med en masse spændende IT-udfordringer. På hjemmesiden skulle du gerne kunne finde de fleste svar på relevante spørgsmål. Hvis ikke, er der mulighed for at kontakte os via kontaktformularen øverst til højre på siden.
Fanen ”På vej…” er en nyheds-blog, hvor vi løbende skriver historier fra projektet samt linker til relevante nyheder. OG… hvor er vi så i projektet dags dato?? Vi er lige nu Ca. halvvejs mod målet om at der skal være 100 borgere i projektet. I takt med at projektet har taget sin form, er det givende at møde de mennesker vi skal have et samarbejde med.
Vi tager udgangspunkt i den enkelte borger, og det ses allerede tydeligt i hvor forskellige de enkelte forløb former sig. Nogle borgere er allerede i gang med praktikforløb, og har måske ikke en særlig lang vej til arbejde, hvorimod andres vej er mere snørklet. Alt i alt er vi godt på vej til arbejde.

Venlig hilsen ressourcekonsulenterne